Hotell och annat boende

Med över 70 hotell, lägenhetshotell och vandrarhem i, och i närheten av, Antwerpen är Hotels.com en bra start när du letar boende. Där hittar du bland annat bilder, avståndstabeller och recensioner och betyg från tidigare gäster.

Priserna är bra (med prisgaranti!) och svensktalande kundtjänst finns tillgänglig vid behov. Bor du totalt 10 nätter på utvalda hotell får du dessutom en hotellnatt gratis om du är med i Hotels.com Welcome Rewards.

Tips på hotell i Antwerpen

Vi har valt ut ett par hotell i olika prisklasser med en bra kombination av läge, pris och kundnöjdhet. Kanske något av de här är rätt för dig? Jämför gärna priser och läst gästkommentarer innan du bokar!

Hotell i Antwerpen

Sandton Eden Antwerp, Crowne Plaza Hotel Antwerp, De Witte Lelie

Budgethotell

I Antwerpens diamantdistrikt ligger hotellet Sandton Eden Antwerp. Det är ett enklare hotell med hyfsad standard. Bra värde för pengarna. 66 rum. Pris från ca 430 kr per natt.

Mellanklasshotell

Fyrstjärniga Crowne Plaza Hotel Antwerp är ett av de större hotellen i staden. Ligger en bit från centrum, men är man okej med det så är det ett bra val. På hotellet finns pool, bastu, med mera. 262 rum. Pris från ca 600 kr

Lyxhotell

De Witte Lelie är ett fint fyrstjärnigt hotell som ligger nära Anterpens stadshus. Hotellet är litet och har en familjär stämning. 11 rum. Pris från ca 2500 kr.

Fler hotell

Hotel De Keyser, Astoria Hotel, Hilton Antwerp, Plaza Boutique Hotel och Leopold Hotel Antwerp är ytterligare några hotell i Antwerpen som finns att boka på Hotels.com.

Vill du ha fler tips innan du bokar hotell? Tripadvisor är en oberoende sajt där besökare lämnar recensioner på hotell, restauranger och sevärdheter. Hotels.com återger feedback från Tripadvisor, men då Tripadvisor listar hotell från flera olika bokningssajter är utbudet ännu större där.

Slutligen vill vi tipsa om Airbnb där privatpersoner i Antwerpen (och övriga världen) hyr ut soffor, rum, lägenheter och hela hus. Här hittar man ofta ett stort utbud och mycket varierat boende i alla prisklasser.

Dagens v?der, Antwerpen

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Delvis molnigt
12 ?C

Länktips för bokning av resor till Belgien

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Belgien.
Få inspiration och boka flyg- och hotellpaket på Resfeber, vår favorit-resebyrå! Vi gillar speciellt förslagen på weekend-resor med flyg och hotell.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!